X-Akt er lukket pr. 30. juni 2018

Den endelige slutdato er endnu ikke fastlagt, men alle medarbejdere er opsagt i deres ansættelsesforhold, og der er lagt en aktivitetsplan for butikken de kommende måneder.

 Manglende indtjening gennem en periode over 4 år gør, at X-Akt A/S på Orebygårdvej 11 i Tjørring har valgt at lukke, en virksomhed der ellers er godt forankret i Herning og omegn med 15 ansatte.

 - Det er med stor beklagelse, at jeg efter mere end 20 år i lokalmiljøet, ser mig nødsaget til at afvikle driften af X-Akt A/S og lukke virksomheden, siger Flemming Kjær Vibjerg, Salg- og Marketingchef hos X-Akt A/S.

 -Vi er ikke i økonomiske vanskeligheder, men det siger sig selv, at hvis ikke vi kan lave positive tal på bundlinjen, så mister vi motivationen i dagligdagen, både hos medarbejdere såvel som ejere 

 Han forklarer, at indtjeningen gennem en længere periode ikke har været tilfredsstillende.

 - Det har jeg selvfølgelig forsøgt at forbedre sammen med mit team gennem en lang række forskellige initiativer, men i en stadig udfordret branche - hvor vi ikke hver gang - har været det naturlige valg for vores potentielle kunder, vurderer jeg det rigtige er at afvikle og lukke X-Akt A/S over de kommende måneder.

 Han takker alle medarbejdere, som alle har ydet en meget stor indsats, og som har været meget forandringsparate gennem tiden i de udfordringer, de har stået overfor.

 -De fylder meget i mine tanker, og jeg ønsker dem alle det bedste i fremtiden.

 - Vi har gennem alle årerne arbejdet med mange spændende, udfordrende og lærerige opgaver og mødt mange forskellige kunder.

Derfor en stor tak til vores kunder - uden jeres tillid til os havde det ikke været muligt, siger han og takker samarbejdspartnere i og omkring branchen så som leverandører, rådgivere og venner af huset.

 Historien om X-Akt i sin nuværende form starter i juni 2014, hvor forretningen udvidede og åbnede i nye og større lokaler. Der blev satset mere på møbler end tidligere, og det var derfor naturligt, at den 2.000 kvm store butik blev et mix af møbler og accessoires, der dækker det meste indenfor boligindretning.

 På samme tidspunkt åbnede webshoppen, og med den store portefølje af kendte brands nåede X-Akt ud til en potentiel større skare af deres segment.

 December 2017 overtog Flemming Vibjerg ansvaret for driften, og i stillingen som Salg- og marketingchef igangsatte han konkrete tiltag både internt og eksternt.

 - Vi kunne flytte os endnu mere, hvis tiden var med os, det er jeg ikke i tvivl om, siger han. Men jeg er også nødt til at varetage de økonomiske interesser, og tiden står desværre aldrig stille. Hvis vi skal igangsætte endnu flere tiltag over længere tid, ville det være svært for mig at retfærdiggøre omkostningerne i forhold til risikoen.

 Han påpeger, at balancen mellem at sige stop, og fortsætte mod et spinkelt håb, er hårfin og altid vil ligge i en gråzone.

 - Personligt vil jeg anvende den nærmeste tid sammen med mine dejlige kolleger, så vi kan lukke og slukke forretningen i så god en stemning, som det nu kan lade sig gøre, slutter han.

 

"Vi er ikke i økonomiske vanskeligheder, men det siger sig selv, at hvis ikke vi kan lave positive tal på bundlinjen, så mister vi motivationen i dagligdagen, både hos medarbejdere såvel som ejere."

- Flemming Kjær Vibjerg 
.block-wrapper.block-style-175 { padding: 6px 0; background-color: #17a4d0; text-align: center; line-height: 13px; } .block-style-175__anchor { display: inline-block; margin: 0 auto; } .block-style-175__image { border: 0; }
[bot_catcher]